Nieuwe PensioenWijzer ligt op je mat

Veel aandacht geeft de PensioenWijzer deze keer aan de bijeenkomst onder de kop ‘Wat doet SPE met jouw geld?’ die op 19 april plaatsvindt. Margreet Verhoef en Ben Haasdijk zijn de sprekers. Aanmelden kan nog. Stuur een mail naar patrick.beijdorff@equens.com.

In het hoofdartikel van de PensioenWijzer lees je meer over de bijeenkomst. Belangrijk, want het gaat immers om de spaarpot die je zelf hebt opgebouwd in de afgelopen jaren. Logisch dus om te weten wat SPE met jouw geld doet.

In deze PensioenWijzer ook een artikel van de hand van Margreet over duurzaam beleggen en wat we daar als SPE mee doen. We wilden graag weten of je een lager rendement accepteert als we voortaan alleen nog maar duurzaam beleggen. Meer dan 80% zag dat niet zitten. Verder in dit nummer meer over het beheersbaar houden van de kosten. Ook daarom heeft het bestuur in het afgelopen jaar uitgebreid de mogelijkheden van een Algemeen Pensioenfonds onderzocht. Tot onze teleurstelling gaat het APF niet door. Je leest er meer over in de PensioenWijzer. Lezen dus die PensioenWijzer en zet 19 april, 16 uur, Auditorium I, in je agenda. Tot dan.

Comments are closed.