“Ik vind het belangrijk dat er mensen van Equens in het bestuur van het fonds zitten”

Deze keer eens geen vraag over geld, maar een over mensen. De nieuwe stelling luidt: “Ik vind het belangrijk dat er mensen van Equens in het bestuur van het fonds zitten.” Ga naar de poll hier op de home page en breng je stem uit.

Waar komt de vraag vandaan?

Ook bij SPE hebben we sinds kort onze eerste externe bestuurder: Herma Geboers. Met Herma kregen we in een keer de expertise in huis die we nodig hadden als fonds. DNB stelt strenge eisen aan bestuurders. Meer dan in het verleden. Interne kandidaten staat vaak nog een lang opleidingstraject te wachten. Voor een klein fonds als dat van ons is het lastig om de mensen met de juiste kwalificaties binnen te halen. Op termijn zou het kunnen dat het fonds helemaal geen bestuurders meer heeft die werken voor Equens of PaySquare. Wat vind jij daar als medewerker van?

De uitslag van de poll: wat zegt het eigenlijk? We horen het graag van jou.

Heel veel en tegelijkertijd helemaal niets. Voor SPE is de poll een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan. Veel vragen zijn natuurlijk ook helemaal niet te vatten in een eens/oneens antwoord. Daarom horen we zo graag wat jij vindt van de vraag en waarom je ‘eens’ of ‘oneens’ antwoordt of misschien wel liever zou zeggen ‘soms eens en soms oneens’. Welke gedachte roept de poll bij jou op? Wat wil je erover kwijt? Die motivatie vinden we bij SPE veel belangrijker dan het antwoord. Blijven stemmen dus, maar vertel ons op zijn tijd ook waarom je voor ‘eens’ of ‘oneens’ hebt gekozen.

Comments are closed.