Heb jij al meegedaan aan de enquête? Pak die kans

De enquête van SPE is een van de mogelijkheden die we je geven om mee te praten over je pensioen. We zien dat heel veel medewerkers en gepensioneerden de enquête nog niet hebben ingevuld. Doodzonde, want dit een uitgelezen kans om je stem te laten horen. Pak die kans. Dit weekend ontvang je van ons opnieuw een uitnodiging om mee te doen.

Ook als je onder de 35 bent, heb je al een klein kapitaal opgebouwd

Slechts 6% van de medewerkers in de leeftijdscategorie 21-40 jaar heeft de enquete ingevuld. Dat vind ik zorgelijk. Pensioen een zorg van later? Nou nee, juist een zorg van nu om later minder zorgen te hebben. Natuurlijk ben je als jonge medewerker bij Equens of PaySquare niet dagelijks met je pensioen bezig. Maar realiseer je dat je ook als je nog jong bent inmiddels al een aardig kapitaal hebt opgebouwd. Geld waar je je wel degelijk zorgen over zou maken als je het zelf belegd had of op een spaarrekening zou hebben gezet. Het is goed om even stil te staan bij dat kapitaal voor later.

Herinneringsbrief dit weekend op je deurmat

Dit weekend ontvang je van SPE wederom een uitnodiging om mee te doen aan de enquête. Heb jij de enquête van het pensioenfonds al ingevuld? In dat geval: hartelijk dank. De resultaten helpen ons om de dienstverlening aan jou te verbeteren. Heb jij de enquête nog niet ingevuld, doe het dan alsnog. Niet alleen voor ons, maar vooral voor jezelf!

Comments are closed.