Even voorstellen…Ivo Jelier

Even voorstellen, ik ben Ivo Jelier en enkele maanden geleden toegetreden tot het bestuur van de Stichting Pensioenfonds Equens.

Ik ben inmiddels 43 jaar oud en ik werk op de afdeling Finance van equensWorldline. Hier houd ik me met name bezig met zaken rondom belastingen, treasury en financieel risico management. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en sporten en breng ik de dagen zoveel mogelijk door met mijn gezin.

Eind vorig jaar werd mij gevraagd of ik interesse had om toe te treden tot het bestuur van Pensioenfonds Equens. Na me verdiept te hebben in wat dit allemaal inhoudt en een aantal keren aangeschoven te hebben bij vergaderingen, leek mij dit een hele leuke en interessante bezigheid. Nu na een paar maanden blijkt dat dat ook echt zo is.

De pensioenwereld is vol op in beweging. Hierbij is natuurlijk het uiteindelijke doel om voor de deelnemers een zo goed mogelijk pensioen te kunnen realiseren. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Mochten jullie interesse hebben om hier een keer over te sparren of heb je vragen over het pensioenfonds. Bel, mail of (nog beter) loop gerust langs.

 

Comments are closed.