Doe mee aan de online enquête!

Vandaag of morgen kunnen deelnemers en gepensioneerden van SPE een uitnodiging voor een online enquête verwachten. We vragen je om 10 minuten stil te staan bij je pensioen en je oordeel te geven over de dienstverlening van SPE.

Hoe denk jij over je pensioen en de communicatie van je pensioenfonds? We horen het graag, want alleen als jij je mening geeft, weten we of en hoe we onze dienstverlening aan jou moeten verbeteren. Het is dan ook belangrijk dat je meedoet. Niet alleen voor ons, maar juist ook voor je zelf. Vandaag of morgen kun je een uitnodigingsbrief voor de enquête verwachten waarin precies staat uitgelegd hoe je kunt meedoen.

Hoe doen we het ten opzichte van andere fondsen?

De enquête laten we uitvoeren door onderzoeksbureau TNS NIPO. We hebben gekozen voor een professioneel onderzoeksbureau omdat we alleen dan zeker weten dat de getrokken conclusies betrouwbaar zijn. Extra voordeel is dat TNS NIPO de gegevens vergelijkt met die van andere pensioenfondsen die meedoen aan het onderzoek.

Anoniem en strikt vertrouwelijk

Het onderzoek loopt van 31 augustus tot en met 25 september. Meedoen is gemakkelijk. Je kunt de vragenlijst starten door op internet naar de website www.tnsnipo.com/meedoen te gaan. Log in met je persoonlijke inlogcode die je kunt vinden in de brief. TNS NIPO behandelt jouw ingevulde vragenlijst strikt vertrouwelijk en verwerkt de door jou gegeven antwoorden anoniem.

Tags:

Comments are closed.